Zorg in het Kwadraat

Direct contact via 0416 - 312 450 of 0162 - 764 001
Thuiszorg van Zorg2 

Thuiszorg

Corona-virus
Wij informeren u graag hoe wij omgaan met het corona-virus (COVID-19).
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Thuiszorg van Zorg2


Woont u zelfstandig, maar heeft u (extra) zorg nodig? Wij helpen u graag in uw eigen vertrouwde omgeving. Tijdens een persoonlijk gesprek met u kijken we welke zorg u nodig heeft en stellen we een team van vaste zorgverleners samen die bij u passen. U heeft dan een vast team die op vaste afgesproken tijden naar u toe komen om de zorg te verlenen. Al onze helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen zijn bij Zorg 2 in loondienst!

Diensten
Bij ons kunt u terecht voor verpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, begeleiding, slaapdiensten, waakdiensten en terminale zorg, maar ook voor gezelschap bij een activiteit. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn onze zorgverleners beschikbaar. Heeft u een andere wens op het gebied van zorg? Dan kunt u dat aan ons voorleggen.

Persoonlijke zorgverleners
Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u te kennen geven welke zorg u wenst c.q. nodig heeft als dat nog niet bekend is. Binnen ons team van medewerkers gaan wij vervolgens op zoek naar de personen die het beste bij u passen. Wij bieden u een passend team van zorgverleners, waarbij het niet iedere dag een verrassing is wie er voor uw deur staat.

Verpleging & Verzorging
Onze gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen helpen u met uw verpleging en verzorging. 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Op afgesproken tijden, maar ook voor acute verpleging en/of verzorging.


Begeleiding
Als u begeleiding nodig heeft bij een activiteit kunt u een beroep op ons doen. Ook kunnen we u begeleiden bij een medische afspraak of bij een bezoek aan de huisarts, specialist of een medisch onderzoek. 

Huishoudelijke hulp
Wij ondersteunen u graag bij uw huishoudelijke taken of nemen die geheel van u over. Ook wanneer uw vaste hulp in de huishouding incidenteel afwezig is, kunt u een beroep doen op onze zorgverleners.

Vervangende mantelzorg
Doet u een beroep op een kennis of familielid voor uw dagelijkse verzorging? Wij kunnen uw mantelzorger ontlasten of ondersteunen en kunnen hem/haar bij afwezigheid vervangen.

Gezelschap
Zowel binnenshuis als buitenshuis kunt u rekenen op gezelschap van een van onze zorgverleners. Voor een uitstapje naar bijvoorbeeld het theater of een voetbalwedstrijd of een activiteit bij u thuis, kunt u een beroep doen op uw persoonlijke zorgverlener.

Slaapdiensten

Wanneer u 's nachts zorg nodig heeft, kan een verpleegkundige of verzorgende bij u thuis overnachten. Gedurende de nacht kunt u een beroep doen op uw zorgverlener voor kortdurende zorg.

Waakdiensten
Wanneer u meer dan twee maal per nacht een beroep wilt doen op een zorgverlener voor kortdurende zorg, kunt u ons inschakelen voor een waakdienst. Uw zorgverlener staat de gehele nacht tot uw beschikking om zorg te bieden.

Terminale zorg
Ook voor deze zorg in de thuissituatie kunt u een beroep op ons doen, waarbij we ervaren zorgverleners die bij u passen in kunnen zetten.Waarmee kunnen wij u helpen?
 
- Corona-informatie

- Persoonlijke verzorging
- Persoonlijke verpleging
- Begeleiding
- Huishoudelijke zorg

Specialistische thuiszorg
- 24-uurs zorg
- Zorg bij dementie
- Palliatieve zorg


Brochure downloaden
 
Brochure downloaden


Erkend leerbedrijf thuiszorg

Kraamzorg van Zorg2