Zorg²

Zorg²

Thuiszorg

Bij ons kunt u terecht voor verpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, begeleiding, slaapdiensten, waakdiensten en terminale zorg, maar ook voor gezelschap bij een activiteit.

Thuiszorg²

Altijd persoonlijk

Persoonlijke zorgverleners
Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u te kennen geven welke zorg u wenst c.q. nodig heeft als dat nog niet bekend is. Binnen ons team van medewerkers gaan wij vervolgens op zoek naar de personen die het beste bij u passen. Wij bieden u een passend team van zorgverleners, waarbij het niet iedere dag een verrassing is wie er voor uw deur staat.

Verpleging & Verzorging
Onze gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen helpen u met uw verpleging en verzorging. 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Op afgesproken tijden, maar ook voor acute verpleging en/of verzorging.

Begeleiding op maat

Thuisbegeleiding is er voor u wanneer u bijvoorbeeld hulp of advies nodig heeft bij het structureren van uw huishouden en vrije tijd; het opbouwen van sociale contacten of het opvoeden van uw kinderen.

Vaak zijn er wel mensen in uw omgeving die kunnen helpen of even bij kunnen springen, maar soms is er meer nodig, dan kunt u bij Zorg2 terecht. Samen bekijken we hoe we uw persoonlijke situatie kunnen verbeteren. Het motiveren en het stimuleren van u als cliënt en het herwinnen van uw zelfstandigheid staan hierbij centraal.

Huishoudelijke hulp

Wij ondersteunen u graag bij uw huishoudelijke taken of nemen die geheel van u over. Ook wanneer uw vaste hulp in de huishouding incidenteel afwezig is, kunt u een beroep doen op onze zorgverleners.

Vervangende mantelzorg

Wordt u verzorgd door een kennis of familielid? Wij kunnen uw mantelzorger ontlasten, ondersteunen en hem/haar bij afwezigheid vervangen.

Terminale zorg

Ook voor deze zorg in de thuissituatie kunt u een beroep op ons doen, waarbij we ervaren zorgverleners die bij u passen in kunnen zetten.

Gezelschap

Zowel binnenshuis als buitenshuis kunt u rekenen op gezelschap van een van onze zorgverleners. Voor een uitstapje naar of een activiteit bij u thuis, kunt u een beroep doen op uw persoonlijke zorgverlener.

Nachtrust

Verzorging in de nacht

Waakdiensten
Wanneer u meer dan twee maal per nacht een beroep wilt doen op een zorgverlener voor kortdurende zorg, kunt u ons inschakelen voor een waakdienst. Uw zorgverlener staat de gehele nacht tot uw beschikking om zorg te bieden.

Slaap / waakdiensten
Wanneer u ’s nachts zorg nodig heeft, kan een zorgverlener (niveau afhankelijk van de situatie) bij u thuis overnachten. Gedurende de nacht kunt u een beroep doen op uw zorgverlener voor kortdurende zorg. Indien er meer dan twee keer een beroep op zorgverlener gedaan wordt, dan wordt de slaapwaakdienst een waakdienst. 

Regio Tilburg
Regio Breda

Zorg²

Ons werkgebied

Zorg in het kwadraat verleent zorg in Midden- en West-Brabant.

Mocht u buiten deze regio toch zorg willen ontvangen dan is dit natuurlijk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.